Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong är en serie omgivande lampor som innehåller orientalisk filosofi. Orientalisk estetik ägnar stor uppmärksamhet åt förhållandet mellan virtuellt och faktiskt, fullt och tomt. Att dölja lysdioderna subtilt i metallstången garanterar inte bara lampskärmens tomma och renhet utan skiljer också Kong från andra lampor. Formgivare fick reda på det genomförbara hantverket efter mer än 30 gånger experiment för att presentera ljuset och olika strukturer perfekt, vilket möjliggör en fantastisk belysningsupplevelse. Basen stöder trådlös laddning och har en USB-port. Det kan slås på eller av bara genom att vinka med händerna.

Projektnamn : Little Kong, Designers namn : Guogang Peng, Kundens namn : RUI Design & Above Lights .

Little Kong Lampa

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.