Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hemmearkitekturdesign

Bienville

Hemmearkitekturdesign Logistik för denna arbetande familj krävde att de var hemma inomhus under långa perioder, som förutom arbete och skola blev störande för deras wellness. De började överväga, liksom många familjer, huruvida det var nödvändigt att flytta till förorterna, utbyta närhet till stadens bekvämligheter för en större trädgård för att öka tillgången till utomhusbruk. I stället för att flytta långt borta beslutade de att bygga ett nytt hus som skulle ompröva begränsningarna i inomhushemmet på en liten stadsområde. Organiseringsprincipen för projektet var att skapa så mycket utomhusåtkomst från gemensamma områden som möjligt.

Projektnamn : Bienville, Designers namn : Nathan Fell, Kundens namn : Nathan Fell Architecture.

Bienville Hemmearkitekturdesign

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.