Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Typsnitt Design

Monk Font

Typsnitt Design Munken söker en balans mellan öppenheten och läsbarheten hos humanistiska sans seriffer och en mer reglerad karaktär hos torget sans serif. Även om det ursprungligen utformades som ett latinskt typsnitt beslutades det tidigt att det behövdes en bredare dialog för att inkludera en arabisk version. Både latin och arabiska utformar oss samma skäl och tanken på delad geometri. Styrkan i den parallella designprocessen gör det möjligt för de två språken att ha balanserad harmoni och nåd. Både arabiska och latinska arbetar sömlöst tillsammans med delade räknare, stamtjocklek och böjda former.

Projektnamn : Monk Font, Designers namn : Paul Robb, Kundens namn : Salt & Pepper.

Monk Font Typsnitt Design

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.