Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bordslampa

Moon

Bordslampa Detta ljus spelar en aktiv roll för att följa människor på arbetsplatsen från morgon till natt. Det designades med tanke på arbetsmiljöer. Tråden kan anslutas till en bärbar dator eller en elbank. Månens form var gjord av tre fjärdedelar av en cirkel som en stigande ikon från en terrängbild av rostfritt ram. Månens ytmönster påminner landningsguiden i ett rymdprojekt. Inställningen ser ut som en skulptur i dagsljuset och en lätt enhet som tröstar det spända arbetet på natten.

Projektnamn : Moon, Designers namn : Naai-Jung Shih, Kundens namn : Naai-Jung Shih.

Moon Bordslampa

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.