Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bärbar Högtalare

Seda

Bärbar Högtalare Seda är en funktionell enhet för basen för underrättelseteknik. Pennhållaren i mitten är en rymdorganisator. Dessutom gör digitala funktioner som USB-port och Bluetooth-anslutning det som en bärbar spelare och högtalare med ett hemområde använder anpassning. En ljusstång inbäddad i den yttre kroppen fungerar som en skrivbordsbelysning. Dessutom gör den tilltalande utseendet på lyxiga att det så tilltalande hushållsartiklar kan användas i inredning. Att använda utrymmet på ett bättre sätt är också en av de viktigaste funktionerna i Seda.

Projektnamn : Seda, Designers namn : Arvin Maleki, Kundens namn : Futuredge Design Studio.

Seda Bärbar Högtalare

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.