Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Brandsläckare Och Flykthammer

FZ

Brandsläckare Och Flykthammer Fordonssäkerhetsutrustning är avgörande. Brandsläckare och säkerhetshamrar, kombinationen av de två kan förbättra personalens flykt effektivitet när en bilolycka inträffar. Bilutrymmet är begränsat, så den här enheten är utformad för att vara tillräckligt liten. Det kan placeras var som helst i en privat bil. Traditionella brandsläckare för fordon är engångsbruk och denna design kan enkelt ersätta fodret. Det är mer bekvämt grepp, lätt för användare att använda.

Projektnamn : FZ, Designers namn : Tongxin Zhang, Kundens namn : Zhengzhou University of Light Industry.

FZ Brandsläckare Och Flykthammer

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.