Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Nytt Konsumtionsmönster

Descry Taiwan Exhibition

Nytt Konsumtionsmönster Utställningen på Mountain Alishan, en berömd turistattraktion i Taiwan, kombinerar konst med den taiwanesiska traditionella tebranschen. Tvärsnittssamarbetet i denna utställning kan få fram den nya affärsmodulen. På varje paket kan turister se olika uttryck som förmedlar samma tema, & quot; Taiwan. & Amp; quot; Besökt i det vackra landskapet i Taiwan kommer besökarna att ha en djupare förståelse för taiwanesisk tekultur och industri.

Projektnamn : Descry Taiwan Exhibition, Designers namn : SHAN MAI FOOD, Kundens namn : Tea Farm No. 35.

Descry Taiwan Exhibition Nytt Konsumtionsmönster

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.