Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Yacht

Atlantico

Yacht Den 77 meter långa Atlantico är en nöjesyacht med stora ytor utomhus och breda inre utrymmen, vilket gör att gästerna kan njuta av havsutsikten och vara i kontakt med den. Målet med designen var att skapa en modern yacht med tidlös elegans. Särskilt fokus låg på proportionerna för att hålla profilen låg. Yachten har sex däck med bekvämligheter och tjänster som helikopterplatta, anbudsgarage med motorbåt och jetski. Sex svitstugor tar emot tolv gäster, medan ägaren har ett däck med utomhuslounge och jacuzzi. Det finns en utomhuspool och en 7 meter lång innerpool. Yachten har en hybrid framdrivning.

Projektnamn : Atlantico, Designers namn : Marco Ferrari, Kundens namn : Marco Ferrari .

Atlantico Yacht

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.