Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställningen

LuYu

Utställningen Konst påverkar livet och livet ger djup reflektion och tolkning av konst. Avståndet mellan konst och liv kan vara på den dagliga pendlingen. Om du äter varje måltid försiktigt kan du förvandla ditt liv till konst. Designerens skapelse är också konst, som produceras med hans egna tankar. Tekniker är verktyg och uttryck är resultat. Endast med tankar kommer det att bli riktigt bra verk.

Projektnamn : LuYu, Designers namn : Ran Tian, Kundens namn : Utien Architectural Space Design Co.,LTD..

LuYu Utställningen

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.