Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lobbyutrymme

Liantan Shi

Lobbyutrymme Använda en stor skulpturell form för att omforma utrymmet och skapa ett visuellt fokus Gör först ett stort krökt tak med trästruktur i ingångshöjden och bilda en bas i botten av kurvan. Sedan på höger sida dekoreras axelspelaren i en ellips, och ytan är omgiven av tre lotusblommor. I den visuella upplevelsen är det som en "spirande lotus" som bär hela lobbyn.

Projektnamn : Liantan Shi, Designers namn : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Kundens namn : B.P.S design.

Liantan Shi Lobbyutrymme

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.