Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Säkerhetsenhet

G2 Face Recognition

Säkerhetsenhet hög materialkvalitet och enkel design gör denna säkerhet ansiktsigenkänningsenhet snygg, elegant och robust. Avancerad teknik inuti för att göra den till en av de snabbaste i världen och mycket exakt, ingen kan fuska sin algoritm. Vattentät produkt med en atmosfär ledde ljus på baksidan för att skapa en omgivande stämning även på det kallaste kontoret. Den kompakta storleken gör att den passar nästan överallt och formen gör att den kan placeras horisontellt eller vertikalt.

Projektnamn : G2 Face Recognition, Designers namn : Nicola Zanetti, Kundens namn : T&D technology Shanghai co Ltd.

G2 Face Recognition Säkerhetsenhet

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.