Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vinetikettdesign

314 Pi

Vinetikettdesign Att experimentera med vinprovning är en oändlig process som leder till nya vägar och olika arom. Den oändliga sekvensen av pi, det irrationella antalet med de oändliga decimalerna utan att känna till den sista av dem var inspiration för namnet på dessa viner utan sulfiter. Designen syftar till att sätta funktionerna i 3,14 vinserier i rampljuset istället för att gömma dem bland bilder eller grafik. Efter ett minimalistiskt och enkelt tillvägagångssätt visar etiketten endast de verkliga egenskaperna hos dessa naturliga viner, eftersom de kan observeras i oenologens anteckningsbok.

Projektnamn : 314 Pi, Designers namn : Maria Stylianaki, Kundens namn : Deep Blue Design.

314 Pi Vinetikettdesign

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.