Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Restaurang

Yucoo

Restaurang Med den gradvisa mognaden för estetik och de estetiska förändringarna av människan har den moderna stilen som belyser själv och individualitet blivit de viktiga elementen i design. Detta fall är en restaurang, designern vill skapa en ungdomlig rymdupplevelse för konsumenterna. Ljusblåa, gråa och gröna växter skapar naturlig komfort och avslappnad för rymden. Ljuskronan gjord av handvävd rotting och metall förklarar kollisionen mellan människa och natur och visar vitaliteten i hela restaurangen.

Projektnamn : Yucoo, Designers namn : Ren Xiaoyu, Kundens namn : 1-Cube Design.

Yucoo Restaurang

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.