Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Möbelsamling

Phan

Möbelsamling Phan Collection är inspirerad av Phan-behållaren som är en thailändsk containerkultur. Konstruktören använder strukturen på Phan-containrar för att göra strukturen på möbler som gör det starkt. Designa formen och detaljerna som gör den modern och enkel. Designern använde laserskuret teknik och en hopfällbar metallplåtmaskinkombination med CNC-trä för att göra en komplex och unik detalj som är annorlunda än andra. Ytan är färdig med ett pulverlackerat system för att få strukturen att förbli lång, stark men lätt.

Projektnamn : Phan, Designers namn : Yongphan Sundara-vicharana, Kundens namn : SSTEEL.

Phan Möbelsamling

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.