Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skänk

Arca

Skänk Arca är en monolit som är fångad i ett nät, en bröstkorg som flyter i drift tillsammans med dess innehåll. Den lackerade mdf-behållaren, innesluten i ett idealiskt nät av massiv ek, är utrustad med tre totala utdragslådor som kan organiseras efter olika behov. Det stela massiva eknätet har modellerats för att rymma de termoformade glasplattorna för att få en organisk form som simulerar en spegel med vatten. Hela skåpet vilar på ett transparent metakrylatstöd för att betona det ideala flytande.

Projektnamn : Arca, Designers namn : Giuliano Ricciardi, Kundens namn : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Arca Skänk

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.