Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Behållare

Goccia

Behållare Goccia är en behållare som dekorerar hemmet med mjuka former och varma vita ljus. Det är den moderna inhemska eldstaden, mötesplatsen för en happy hour med vänner i trädgården eller soffbordet för att läsa en bok i vardagsrummet. Det är en uppsättning keramiska behållare som är lämpliga att innehålla den varma vinterfilten, samt säsongsbetonad frukt eller en färsk sommardricksflaska nedsänkt i is. Behållarna hänger i taket med ett rep och kan placeras i önskad höjd. De är tillgängliga i 3 storlekar, varav den största kan kompletteras med en massiv ekskiva.

Projektnamn : Goccia, Designers namn : Giuliano Ricciardi, Kundens namn : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Goccia Behållare

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.