Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lagrad Vagn

Kali

Lagrad Vagn Denna stegvagn är ett av elementen i designerns K-serie för varumärket QUISO. Den är gjord av vackert tillverkad massivt trä. Den robusta och fina designen gör den idealisk för servering av alkohol vid restaurangbordet. För säkerheten och elegansen i tjänsten är glasögonen hängande i en kudde, flaskorna är immobiliserade av en halkfri beläggning, industrihjulen har en smidig och tyst rullning.

Projektnamn : Kali, Designers namn : Patrick Sarran, Kundens namn : QUISO.

Kali Lagrad Vagn

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.