Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Champagnevagn

BOQ

Champagnevagn BOQ är en isbadvagn för servering av champagne vid mottagningar. Den är gjord av trä, metall, harts och glas. Cirkulär symmetri organiserar föremål och material som en integrerad del av designen. Standardflöjter förvaras i corolla, med huvudet nedåt, under en vit hartsbricka, skyddad från damm och stötar. Kompositionen, nästan blommig, inbjuder gästerna att bilda en cirkel för att smaka på den dyrbara drinken. Men först och främst är det ett effektivt scentillbehör för servitören.

Projektnamn : BOQ, Designers namn : Patrick Sarran, Kundens namn : QUISO SARL.

BOQ Champagnevagn

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.