Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Arkitektur Med Blandad Användning

Shan Shui Plaza

Arkitektur Med Blandad Användning Beläget i den historiska staden Xi'an, mellan affärscentrumet och floden TaoHuaTan, syftar projektet inte bara till att koppla samman det förflutna och det nuvarande, utan också urbana och naturen. Inspirerat av The Peach blossom vårens kinesiska berättelse, erbjuder projektet en paradisisk bo- och arbetsplats genom att ge en nära relation till naturen. I kinesisk kultur har bergsvattnets filosofi (Shan Shui) en väsentlig betydelse av förhållandet mellan människa och natur, och genom att dra nytta av platsens vattniga landskap erbjuder projektet utrymmen som återspeglar Shan Shui-filosofin i staden.

Projektnamn : Shan Shui Plaza, Designers namn : AART. AT Design, Kundens namn : AART. AT design consultant company.

Shan Shui Plaza Arkitektur Med Blandad Användning

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.