Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Soffa

Shell

Soffa Shell-soffan verkade som en kombination av snäckskal-konturer och modetrender när det gäller att imitera exoskelett-teknik och 3d-tryck. Syftet var att skapa en soffa med effekten av optisk illusion. Det bör vara de lätta och luftiga möblerna som kan användas både hemma och utomhus. För att uppnå effekten av lätthet användes en bana av nylonrep. Därför balanseras slaktkroppens hårdhet av silhuettlinjernas vävning och mjukhet. En styv bas under sittplatsens hörnsektioner kan användas som sidobord och mjuka huvudstolar och kuddar avslutar kompositionen.

Projektnamn : Shell, Designers namn : Natalia Komarova, Kundens namn : Alter Ego Studio.

Shell Soffa

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.