Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kaffekopp Och Fat

WithDelight

Kaffekopp Och Fat Att servera betta söta godbitar på kaffesidan är en del av många olika kulturer eftersom det är en anpassning att servera en kopp kaffe med turkisk glädje i Turkiet, biscotti i Italien, churros i Spanien och datum i Arabien. På konventionella tefat glider emellertid dessa godbitar mot den heta kaffekoppen och håller sig fast eller blir våta av kaffens spill. För att förhindra detta har denna kaffekopp en tefat med dedikerade spår som håller kaffebakorna på plats. Eftersom kaffe är en av de viktigaste varma dryckerna har förbättring av kvaliteten på kaffedricksupplevelsen betydelse med avseende på det dagliga livet.

Projektnamn : WithDelight, Designers namn : Rana Nur Ozdeslik, PhD, Kundens namn : Brown University.

WithDelight Kaffekopp Och Fat

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.