Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fåtölj

Lollipop

Fåtölj Lollipop fåtöljen är en kombination av ovanliga former och trendiga färger. Dess silhuetter och färgelement måste se på distans som godisar, men samtidigt skulle fåtöljen passa in i olika stilar. Chupa-chups-formen baserade på armstöden och ryggen och sätet är gjorda i form av klassiska godisar. Lollipop-fåtöljen är skapad för människor som gillar djärva beslut och mode, men inte vill ge upp funktionalitet och komfort.

Projektnamn : Lollipop, Designers namn : Natalia Komarova, Kundens namn : Alter Ego Studio.

Lollipop Fåtölj

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.