Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Restaurang Och Bar

WTC Effingut

Restaurang Och Bar Formgivare måste experimentera med olika koncept inom restaurangdesign som kan locka kunder och kan hålla sig fräscha och tilltalande med de framtida trenderna i design. Okonventionell användning av material är ett sådant sätt att hålla beskyddare engagerade med dekor. Effingut är ett etablerat varumärke i Bryggeri som tror på denna tanke. Okonventionell användning av motordelar för atmosfären är konceptet för denna restaurang. Det förmedlar förhållandet mellan ungdomspassioner och har en blandning av lokalt sammanhang av Pune och en ölkultur i Tyskland. Återvunnet tändstifts bakgrund är en annan funktion i inredningen

Projektnamn : WTC Effingut, Designers namn : Ketan Jawdekar, Kundens namn : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut Restaurang Och Bar

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.