Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Restaurang Och Bar

Kopp

Restaurang Och Bar Restaurangens design måste vara attraktiv för kunderna. Interiören måste hålla sig fräsch och tilltalande med de framtida trenderna i design. Okonventionell användning av material är ett sätt att hålla kunderna involverade i inredningen. Kopp är en restaurang som designades med denna tanke. Kopp på lokalt Goan-språk betyder ett glas drink. Whirlpool som bildades genom omrörning av en drink i ett glas visualiserades som ett koncept vid utformningen av detta projekt. Den skildrar designfilosofin för upprepning av en modulgenererande mönster.

Projektnamn : Kopp, Designers namn : Ketan Jawdekar, Kundens namn : Kopp.

Kopp Restaurang Och Bar

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.