Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Flaggskeppsbutik

WADA Sports

Flaggskeppsbutik För att fira 30-årsjubileum flyttar WADA Sports till ett nybyggt huvudkontor och flaggskeppsbutik. Insidan av butiken har en gigantisk elliptisk metallisk struktur som stödjer byggnaden. Bälg den elliptiska strukturen, racketprodukterna är inriktade i en speciellt designad fixtur. Racketerna är arrangerade i serie och görs enkla att ta för dem en efter en. Ovanför används den elliptiska formen som en visning av olika värdefulla vintage- och moderna racketar samlade från hela landet och förvandlar butiksinredningen till ett rackets museum.

Projektnamn : WADA Sports, Designers namn : Tetsuya Matsumoto, Kundens namn : WADA SPORTS.

WADA Sports Flaggskeppsbutik

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.