Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Byrå

Black Labyrinth

Byrå Black Labyrinth av Eckhard Beger för ArteNemus är en vertikal byrå med 15 lådor som drar inspiration från asiatiska medicinska skåp och Bauhaus-stilen. Det mörka arkitektoniska utseendet väcks till liv genom ljusa marquetry-strålar med tre kontaktpunkter som speglas runt strukturen. Uppfattningen och mekanismen för de vertikala lådorna med deras roterande fack förmedlar verket dess spännande utseende. Trästrukturen är täckt med svartfärgad faner medan marmorarbetet är gjord i flammad lönn. Fanér oljas för att få en satinfinish.

Projektnamn : Black Labyrinth, Designers namn : Eckhard Beger, Kundens namn : ArteNemus.

Black Labyrinth Byrå

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.