Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Automatisk Kaffemaskin

F11

Automatisk Kaffemaskin Enkla och eleganta, rena linjer och en högkvalitativ materialfinish gör att F11-design passar professionella och inhemska miljöer. 7-pekskärmen i fullfärg är extremt enkel att använda och intuitiv. F11 är en "one-touch" -maskin där du kan anpassa dina önskade drycker för snabb val. En förstorad bönstratt, vattentank och markbehållare finns för att klara topptimmarna Patenterad bryggningsenhet kan erbjuda tryckpressad espresso eller vanligt kaffe som inte är trycksatt och aromen garanteras av platta keramiska blad.

Projektnamn : F11, Designers namn : Nicola Zanetti, Kundens namn : Dr Coffee.

F11 Automatisk Kaffemaskin

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.