Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Reklam

Insect Sculptures

Reklam Varje bit var handgjord för att skapa skulpturer av insekter inspirerade av deras miljöer och maten de äter. Konstverket användes som en uppmaning via Doom-webbplatsen för att identifiera specifika hushållsskadegörare. Elementen som användes för dessa skulpturer hämtades från skräpgårdar, sopor, flodbäddar och supermarknader. När varje insekt hade monterats fotograferades och retuscherades de i Photoshop.

Projektnamn : Insect Sculptures, Designers namn : Chris Slabber, Kundens namn : Chris Slabber.

Insect Sculptures Reklam

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.