Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tvättbält Inomhus

Brooklyn Laundreel

Tvättbält Inomhus Detta är tvättbälte för inredning. Kompakt kropp som är mindre än japansk pocketbok ser ut som måttband, slät yta utan skruv på ytan. 4 m långt bälte har totalt 29 hål, varje hål kan hålla och hålla kapphängare utan klädnypor, det fungerar för snabbtork. Bältet är tillverkat av antibakteriellt och anti-mögel polyuretan, säkert, rent och starkt material. Max belastning är 15 kg. 2 st krok och roterande kropp tillåter användning på flera sätt. Liten och enkel, men detta är mycket användbart inomhus tvättartiklar. Enkel drift och smart installation passar alla typer av rum.

Projektnamn : Brooklyn Laundreel, Designers namn : Tomohiro Horibe, Kundens namn : Material World.

Brooklyn Laundreel Tvättbält Inomhus

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.