Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostadshus

Su Zhou

Bostadshus Om du letar efter en sömlös blandning av orientalisk och västerländsk kultur är detta ett exempel. Detta projekt har kopplat ihop den historiska kulturen i regionen med tidslinjen för nuvarande, med både en orientalisk atmosfär och en internationell livsstil. Oavsett om du bär de mest trendiga italienska kläderna, eller en Suzhou Cheongsam, skulle det passa in i rymden.

Projektnamn : Su Zhou, Designers namn : Guoqiang Feng and Yan Chen, Kundens namn : Feng and Chen Partners Design.

Su Zhou Bostadshus

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.