Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Möbelset

ChuangHua Tracery

Möbelset ChuangHua Tracerin passar för hemmadeko, kommersiellt utrymme, hotell eller studio som dess väsen är inspirerad av ChuangHua, det kinesiska fönstergallmönstret. Med hjälp av plåtbockningsteknologi och pulverlackbeläggning i livlig rödaktig färg med rent vitt som upplyste dess festliga utseende, vilket gör dem fria från den metalliska bilden av hårt, kallt och tungt. Estetiskt enkelt rent och snyggt i sin strukturella form utformad, när ljus passerar genom laserskärningsmaterialet, skuggan projiceras på den omgivande väggen och golvet som visar ett glimt av skönhet.

Projektnamn : ChuangHua Tracery, Designers namn : ChungSheng Chen, Kundens namn : ACDC Creative.

ChuangHua Tracery Möbelset

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.