Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Medicinsk Skönhetscenter

LaPuro

Medicinsk Skönhetscenter Design är mer än bra estetik. Det är hur utrymmet används. Läkarcentrets integrerade form och funktion som en. Förstå användarnas krav och ge dem en upplevelse av alla de subtila beröring i omgivningen som känns lättande och verkligen omtänksam. Design och nytt tekniksystem ger lösningar för användaren och är enkla att hantera. Med tanke på hälsa, välbefinnande och medicinskt antog centret miljömässigt hållbara material och övervakar byggprocessen. Alla element är integrerade i designen där det verkligen passar användarna.

Projektnamn : LaPuro, Designers namn : Tony Lau Chi-Hoi, Kundens namn : NowHere® Design Limited.

LaPuro Medicinsk Skönhetscenter

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.