Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Belysning

plUsminus

Belysning En unik armatur plus den kan roteras, flyttas, tas bort eller levereras armaturens funktionselement. Absolut varje person kan justera lampan efter eget gottfinnande och samla en skärm eller belysning ovanför baren, en lyxig ljuskrona eller arbetslampa, dekorativ installation eller golvlampa. Material Glas, koppar, brons personifiering av ett fantastiskt föremål. Ett element har en storlek 500 x 50 x 50

Projektnamn : plUsminus, Designers namn : Taras Zheltyshev, Kundens namn : TarasovDesign.

plUsminus Belysning

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.