Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Klädda Akustiska Paneler

University of Melbourne - Arts West

Klädda Akustiska Paneler Vår uppgift var att leverera och installera en mängd tyglindade akustiska paneler med olika storlekar, vinklar och former. Ursprungliga prototyper såg förändringar både i konstruktionen och i det fysiska sättet att installera och upphäva dessa paneler från väggar, tak och trapphusens undersida. Det var just nu som vi insåg att de nuvarande proprietära hängsystemen för takpaneler inte var tillräckliga för våra behov och vi designade våra egna.

Projektnamn : University of Melbourne - Arts West , Designers namn : Peter Rattle for CUS (Vic) Pty Ltd, Kundens namn : Commercial Upholstery Solutions (Vic) Pty Ltd.

University of Melbourne - Arts West  Klädda Akustiska Paneler

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.