Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionell Vagn

Km31

Multifunktionell Vagn Patrick Sarran skapade Km31 för ett stort spektrum av restauranganvändningar. Den huvudsakliga begränsningen var multifunktionalitet. Den här vagnen kan användas enbart för att servera ett bord, eller i rad med andra för en buffé. Designern tänkte på en ledad Krion-topp monterad på samma hjulbas som han hade designat för en rad vagnar som KEZA, och senare Kvin, Herbal Tea Garden och Kali, tillsammans kallade K-serien. Krions hårdhet gjorde det möjligt att välja en fullständig lätt finish med den stabilitet som krävs för en lyxig anläggning.

Projektnamn : Km31, Designers namn : Patrick Sarran, Kundens namn : QUISO SARL.

Km31 Multifunktionell Vagn

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.