Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Handpress

Kwik Set

Handpress Multi Purpose Leather Hand Press är en intuitiv, universellt utformad maskin som förenklar livet för vardagliga läderhantverkare och gör det bästa av ditt lilla utrymme. Det gör det möjligt för användare att klippa läder, prägla / prägla mönster och ställa in hårdvara med 20 plus anpassade matriser och adaptrar. Denna plattform är designad från grunden som en klassledande produkt.

Projektnamn : Kwik Set, Designers namn : Erik Christopher DeMelo, Kundens namn : IVAN Leathercraft Co. LTD.

Kwik Set Handpress

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.