Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Pendellampa

Snow drop

Pendellampa Snow Drop är ett tak och modulbelysning. Hans bekvämlighet är regleringen av dess ljusstyrka genom modulering tack vare det släta remskivan. Steg för steg genom att spela med motvikt kan användaren öka och minska ljusstyrkan. Moduleringen av denna design påminner om de olika stadierna med att blomstra en snödropp från början med tetraeder till slutet med fraktalens fyra triangel. Den vintage bärnsten Edison-glödlampan sätts in i en tetraedrisk exklusiv låda gjord av opaliserande vita plexi, när designen är stängd.

Projektnamn : Snow drop, Designers namn : Nicolas Brevers,, Kundens namn : Gobo lighting.

Snow drop Pendellampa

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.