Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Halsband

Angel Named Mother

Halsband Halsbandet Angel Named Mother, inspirerad av moderns kärlek, är designat vid händelsen av Mother's Day. Syftet med en sådan minnesvärd design är att minnas andliga värden hos mödrar och att provocera älskare genom att titta på detta dyrbara eviga objekt. Detta ojämna halsband kan presenteras för en mamma, en fru, en dotter eller en älskling för att få känslan av att vara en mamma.

Projektnamn : Angel Named Mother, Designers namn : Alireza Asadi, Kundens namn : AR.A.

Angel Named Mother Halsband

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.