Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Pall

Yan

Pall Barn är alltid en bra inspirationskälla. Så här inspirerades Yan-avföringen av dem och skapades. "Yan" betyder öga på kinesiska. Inspirerat av barnens perspektiv skapades Yan pall för att uttrycka hur underbar och färgglad världen är genom ett barns ögon. Formen på avföringen härrör från ögans tvärsnitt. Genom att använda de livliga tygfärgerna för att representera den underbara världen och för att kontrastera med tydlig transparent akryl, presenterar avföringen sin starka identitet och iögonfallande syn, särskilt med sin okonventionella form.

Projektnamn : Yan, Designers namn : Irene Lim, Kundens namn : Shin.

Yan Pall

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.