Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Händelseaktivering

The Jewel

Händelseaktivering 3D Jewellery Box var ett interaktivt detaljhandelsutrymme som bjöd in allmänheten att använda den senaste tekniken inom 3D-tryckning genom att skapa sina egna smycken. Vi blev inbjudna att aktivera utrymmet och tänkte direkt - hur kan en smyckeskrin vara komplett utan en vacker skräddarsydd juvel i den? Resultatet var en modern skulptur som resulterade i ett prisma av färg som omfamnade skönheten i reflekterande ljus, färg och skugga.

Projektnamn : The Jewel, Designers namn : Beck Storer, Kundens namn : Highpoint Shopping Centre.

 The Jewel Händelseaktivering

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.