Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställningsdesign

AS & Palitra

Utställningsdesign Ställets huvudsakliga mål AS & PALITRA att presentera företagets produkter tapeter som en del av inredning på utställningen MosBuild 2016. Dominant del av statens estetiska koncept är pergola. Ändarna på takbjälkarna placerade utanför stativet och gör illusionen av omvandling inre till yttre. Stativets utrymme organiserat av valv och balkar, fragment av väggar med tapeter och skapar effekten av öppenhet.

Projektnamn : AS & Palitra, Designers namn : Viktor Bilak, Kundens namn : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Utställningsdesign

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.