Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

Lunipse

Lampa "Lunipse" är en uppsättning takbordslampa i glas tillverkad av glas och ultrasnäckt stål som är lindat på den inspirerad av fenomenet månmörkling på grund av jordens atmosfärs brytning av solljus in i skuggkonen. Målet är att få månljuset och en presentation av månförmörkelse till atmosfären i hemmet. Prestanda och estetisk skönhet kopplas samman och skapar också emotionell koppling mellan "Lunipse" och användaren, bredare ljus och bättre diffusion och belysning. Dessa attraktiva lampskärmar med stålöverdrag ger en känsla av modernitet.

Projektnamn : Lunipse, Designers namn : Nima Bavardi, Kundens namn : Nima Bvi Design.

Lunipse Lampa

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.