Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Offentliga Ljudmöbler

Sonoro

Offentliga Ljudmöbler "Sonoro" är ett projekt som bygger på förändringen av idén om offentliga möbler genom design och utveckling av offentliga ljudmöbler i Colombia (slaginstrument). Detta förändrar, stimulerar och genererar rekreation och inkludering av kulturella metoder som utvecklats av samhället för att uttrycka sig på grund av deras kulturella mångfald som gör det möjligt att stärka elementen i deras identitet. Det är en möbler som skapar ett utrymme för interaktion och socialisering mellan olika användare (invånare, turister, besökare och studenter) runt det intervenerade området.

Projektnamn : Sonoro, Designers namn : Kevin Fonseca Laverde, Kundens namn : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Offentliga Ljudmöbler

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.