Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Klocka

Slixy

Klocka Klockan var designad för att vara minimalistisk, men ändå elegant och respektera traditionen för klockor med dess enkla händer, märken och rundade form, samtidigt som man pressar gränserna med färg och ett märkbart märkesnamn. Uppmärksamhet ägnades åt material och egenskaper såväl som design, eftersom slutkunden idag vill ha allt - bra design, bra pris och kvalitetsmaterial. Klockorna består av safirkristallglas, rostfritt stål för etui, kvartsrörelse gjord av ett schweiziskt företag Ronda, 50 m vattenmotstånd och en färgad läderrem för att avsluta den.

Projektnamn : Slixy, Designers namn : Miroslav Stiburek, Kundens namn : SLIXY.

Slixy Klocka

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.