Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Belysningskopp

Oriental landscape

Belysningskopp Landskapsillustrationen på Lighting Cup är härledd från Soomook-sansuhwa, en traditionell koreansk landskapsmålning. Omtolkas som upplyst keramisk konst, landskapet "ritas" med variationen i tjockleken på koppväggarna. Lighting Cup är användbar som en tekopp och förvandlas till prydnadsbelysning i kombination med ett tefat som har en inbäddad LED. Lampan slås på och av med en beröringssensor och drivs av ett laddningsbart batteri som stöder en Micro-USB-anslutning.

Projektnamn : Oriental landscape, Designers namn : Kim, Kundens namn : BO & BONG ceramic art studio.

Oriental landscape Belysningskopp

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.