Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

Newmoon

Lampa Newmoon är en taklampa tillverkad av blåst glas och små ljus är belägna i hålen inspirerade av månens yta med dess ostliknande hål med målet att få månljuset till atmosfären i hemmet. Denna iögonfallande glas lampskärm med sina böjda hål kanter ger en känsla av modernitet. Dessa ljushål genom sin lindningsvinkel tänds bättre och bredare. Prestanda och estetisk skönhet kopplas samman och ger också känslomässig koppling mellan "Newmoon" och människor.

Projektnamn : Newmoon, Designers namn : Nima Bavardi, Kundens namn : Nima Bvi Design.

Newmoon Lampa

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.