Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Soffa

Marilyn Two Seat

Soffa Inspirerad av den fantastiska Marilyn Monroe och hennes lilla vita klänning. Hennes elegans lyser under hela ritningen av fötterna på soffan och belyser en speciell klädteknik som simulerar klänningens rörelse. Marilyn soffan lovar på detta sätt uppfylla ditt rum med en elegans som går utöver tolkningen av former och fångar all glamour och sexiness i den mest ikoniska divan någonsin.

Projektnamn : Marilyn Two Seat, Designers namn : Rafaela Luís, Kundens namn : Kalira Design.

Marilyn Two Seat Soffa

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.