Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Medvetenhet Och Reklamkampanj

O3JECT

Medvetenhet Och Reklamkampanj Eftersom det privata utrymmet kommer att bli en värdefull resurs i framtiden, är det ökande behovet av att definiera och utforma detta rum en fråga som är viktig i nutiden. O3JECT har åtagit sig att tillverka och annonsera kranavvisande utrymme som en estetiskt tilltalande påminnelse om en okänd framtid. En handgjord, innesluten och ledande kub, byggd av Faraday Cage-principen, förkroppsligar den ikoniska materialiseringen av ett till synes utopiskt rum som annonseras genom en omfattande kampanjdesign.

Projektnamn : O3JECT, Designers namn : Matthias Schneck, Kundens namn : O3JECT.

O3JECT Medvetenhet Och Reklamkampanj

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.