Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hem Trädgård

Oasis

Hem Trädgård Trädgård som omger den historiska villan i centrum. Lång och smal tomt med höjdskillnader på 7m. Området delades in i 3 nivåer. Den lägsta trädgården kombinerar behållarens krav och den moderna trädgården. Andra nivån: Rekreationsträdgård med två lusthus - på taket i en underjordisk pool och garage. Tredje nivå: Woodland barnträdgård. Projektet syftade till att avleda uppmärksamheten från stadens brus och vända sig mot naturen. Det är därför trädgården har några intressanta vattenfunktioner som vattentrappa och vattenväggen.

Projektnamn : Oasis, Designers namn : Agnieszka Hubeny-Zukowska, Kundens namn : Agnieszka Hubeny-Zukowska Pracownia Sztuki Ogrodowej.

Oasis Hem Trädgård

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.