Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bil Dashcam

BlackVue DR650GW-2CH

Bil Dashcam BLackVue DR650GW-2CH är en övervakningskamera med en enkel men ändå sofistikerad cylindrisk form. Enheten är enkel att montera och tack vare 360 graders rotation är den mycket justerbar. Dashcam: s närhet till vindrutan minimerar vibrationer och bländning och möjliggör ännu jämnare och mer stabil inspelning. Efter en grundlig undersökning för att hitta den perfekta geometriska formen som kunde passa harmoniskt med funktionerna valdes den cylindriska formen som gav elementen av både stabilitet och justerbarhet för detta projekt.

Projektnamn : BlackVue DR650GW-2CH, Designers namn : Pittasoft Co., Ltd., Kundens namn : BlackVue.

BlackVue DR650GW-2CH Bil Dashcam

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.